Summa sidvisningar

måndag 19 juni 2017

Hur man fortast går upp i vikt

Detta är några steg till ett fetare liv - snabbast! Följ råden tills ni når önskar effekt. 

1. Se till att köpa ett par dösnygga och svindyra jeans. Det brukar bidra till att du plötsligt går upp i vikt. Minimal chans att misslyckas med viktökningen.


2. Boka gärna in ett stort event inom snar framtid. Se till att andra kan fota massor av bilder och dela på sociala medier. Deras foton visar oftast upp dig från din bästa sida. Gärna med vinkel underifrån så hakorna får ta plats. Eller röven. En riktig Kardashianröv, fast platt, är det senaste. Det brukar bidra till ett ökat behov att tröstmat.

3. Se till att svälta dig genom hela morgonen för det brukar bidra till att du spårar ut vid lunch och mular bröd. Du kan alltid därefter upprepa mantrat "i morgon blir det bara vattenmelon och vitkål" i skallen några hundra gånger. Effektfullt. Det gör dig sugen på allt möjligt under kvällen. "Bäst att passa på."

4. Det underlättar om familjemedlemmar fyller år, tar examen eller gifter sig så du måste äta tårta och smaka någons hemlagade kakor (för att inte vara otacksam naturligtvis). Det bidrar till viktökningen mer än du kan ana. Svinbra!

5. Köp en dyr charterresa. Inget bidrar till bättre viktökning än en veckas frosseri och öldrickande - i bikini.

6. Se till att ha ett jobb som tar all jävla energi. Du ska inte ens orka tänka tanken på att äta nyttigt när du kommer hem. Eller att träna. Du ska bara trycka en macka och gå och lägga dig. Det bidrar till noll förbränning och ett fetare liv.

7. Skaffa en kille som gillar dig - även om du råkar bli smal. Det är inget annat än kärlek.

/Cheeky Malin, kär

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar